'Nintendo verscheept komend fiscaal jaar meer dan tien miljoen exemplaren van Switch 2'

'Nintendo verscheept komend fiscaal jaar meer dan tien miljoen exemplaren van Switch 2'

Gebaseerd op data van lcd-schermen in productie

Nintendo zou het aankomende fiscale jaar, dat loopt van april 2024 tot en met maart 2025, meer dan tien miljoen exemplaren van de Switch-opvolger verschepen.

Dat claimt Bloomberg-journalist Takashi Mochizuki te hebben vernomen, gebaseerd op data van lcd-schermen die worden geproduceerd. Daarbij zou het op release gemakkelijker zijn om de console te kopen dan de PlayStation 5 en Xbox Series op release.

Vorige week bracht Bloomberg al een analyse naar buiten over de Switch-opvolger. Zo zou de console een lcd-scherm van 8 inches krijgen, en later dit jaar uitkomen. Officieel is er nog niets bekend over de console, maar sinds vorig jaar gaan er al geruchten over een release aankomend najaar.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit maakt het nu wel all-but-confirmed. Als het backwards compatible is met Switch titels, ga ik dit ook onmiddellijk halen.

1
test

Waar kan ik pre-orderen?:P Ben echt benieuwd of ie bij de volgende direct aangekondigd gaat worden met een paar mooie lauchtitels

1
test

Rayman Switch 2 The Great Escape zal waarschijnlijk een launch title zijn en ik zou hem direct kopen, moest mijn stomme opmerking waar zijn. (had de DS en 3DS versies...)

0

Aanbevolen voor jou