Nieuw Donkey Kong-gedeelte uit Super Nintendo World getoond

Nieuw Donkey Kong-gedeelte uit Super Nintendo World getoond

Gaat in de lente van 2024 open in Universal Studios Japan

Nintendo en Universal Studios Japan hebben een eerste blik gegeven op het nieuwe Donkey Kong-gedeelte van Super Nintendo World.

Dit nieuwe gedeelte moet in de lente van 2024 opengaan in het Japanse pretpark Universal Studios. Daarmee wordt het totale oppervlakte van het Nintendo-gedeelte van dit park een stuk groter.

De video toont vooralsnog alleen in CGI hoe het Donkey Kong-gedeelte eruit gaat zien - de echte versie is nog in aanbouw. Duidelijk is in ieder geval dat ook hier de interactieve armbandjes gedragen kunnen worden om zo in combinatie met een app een interactieve ervaring te bieden (via DTimes). Als attractie is er in ieder geval een mijnkarritje beschikbaar, die de illusie wekt dat er over afgronden gesprongen wordt. Ook lijken bezoekers op bongo's te kunnen slaan.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice, precies op tijd hoop ik, kan ik die volgende jaar meepakken op mijn trip naar Japan :)

0
test

Zeker de moeite waard! Wij zijn afgelopen Mei voor een paar weken geweest en waren een dag naar Universal wat NET aan genoeg tijd was. Nu met Donkey Kong park erbij denk ik dat je beter 2 dagen heen kan gezien de drukte en wachtrijden daar!.

0
test

heb enkel interesse in Nintendo world en DK nu dan, dus dagje is genoeg denk.

0

Aanbevolen voor jou