Monster Hunter Stories-remaster verschijnt op 14 juni

Monster Hunter Stories-remaster verschijnt op 14 juni

Tweede deel komt op dezelfde dag op PS4 uit

De remaster van Monster Hunter Stories is vanaf 14 juni beschikbaar.

Dat heeft Capcom aangekondigd. De eerder aangekondigde game komt naar Switch, PlayStation 4 en pc (Steam). In Europa verschijnt alleen de PS4-versie fysiek, terwijl in de VS en Japan juist de Switch-versie fysiek beschikbaar komt.

Monster Hunter Stories is een spin-off van de Monster Hunter-hoofdreeks en verscheen in 2017 in het Westen op Nintendo 3DS. Later kwam de game ook naar iOS en Android. In de Stories-games besturen spelers een Rider in plaats van een Hunter, die banden met monsters creëren om er vervolgens op rond te rijden. Gevechten zijn daarbij turn-based.

De remaster is grafisch opgepoetst, met verbeterde modellen voor de personages en monsters, gedetailleerdere textures en hd-belichting. Ook is het spel nu volledig ingesproken. Verder zijn alle updates uit de 3DS-versie meegenomen en bevat het spel een Museum-modus, waarin spelers kunnen luisteren naar muziek en illustraties kunnen bekijken.

Capcom kondigde daarnaast aan dat het bedrijf Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin op 14 juni op PlayStation 4 uitbrengt. De game verscheen eerder al op Nintendo Switch en pc. Tot slot liet Capcom weten dat Monster Hunter World inmiddels 25 miljoen keer is verscheept.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou