Lara Croft-games verschijnen eind deze maand op Switch

Lara Croft-games verschijnen eind deze maand op Switch

Lara Croft and the Guardian of Light en Lara Croft and the Temple of Osiris

Lara Croft and the Guardian of Light en vervolg Lara Croft and the Temple of Osiris komen op 29 juni in een bundel op Nintendo Switch.

De twee games kunnen alleen samen gekocht worden in een bundel genaamd The Lara Croft Collection. Deze bundel komt op de Switch eShop uit en kost 25 euro.

In 2021 werd aangekondigd dat de games naar Nintendo Switch kwamen, maar kort na de aankondiging werd de release uitgesteld en daarna bleef het lang stil. Eerder dit jaar dook er al een leeftijdskeuring op voor de bundel, waardoor het in de lijn der verwachting lag dat een aankondiging er aan zat te komen.

Lara Croft and the Guardian of Light verscheen oorspronkelijk in 2010 op Xbox 360, PlayStation 3, pc en iOS en betreft een isometrische actie-adventuregame. Lara probeert de slechte Xolotl, de 'Keeper of Darkness' die in Midden-Amerika opnieuw tot leven is gekomen, te verslaan. 

Het vervolg, Temple of Osiris, kwam in 2014 uit op PS4, Xbox One en pc. Ook die game heeft een isometrisch perspectief. Het eerste deel kan met twee spelers doorlopen worden, het tweede deel met vier spelers.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

*Ziet camera perspectief.* *Verlaat topic rustig.*

0

Aanbevolen voor jou