Insider benadrukt zeker te zijn van Switch 2-onthulling in maart

Insider benadrukt zeker te zijn van Switch 2-onthulling in maart

Een andere website claimt het nu ook van bronnen te hebben vernomen

Insider Nate the Hate heeft een update gegeven over zijn Nintendo Switch 2-voorspellingen: hij is nu vrij zeker dat de nieuwe console in maart wordt onthuld.

Eerder deze week bracht de over het algemeen betrouwbare insider al een video uit waarin hij meldde dat de onthulling van de nog naamloze Nintendo-console in maart plaats kan vinden. Omdat er verder in de video vooral gespeculeerd werd, ontstond er verwarring over de vraag of de onthullingsmaand ook als speculatie gold, of als daadwerkelijke informatie.

In een nieuwe video verduidelijkt Nate zijn eerdere opmerkingen. Eerder hoorde hij van zijn bronnen ook al maart als mogelijke onthullingsmaand, maar die maand wordt nu weer aangehaald, dus hij is er vrij zeker van dat de 'Switch 2' dan wordt onthuld. De overige informatie uit zijn vorige video - bijvoorbeeld dat Nintendo het concept van Joy-Cons laat vallen - is wel speculatie.

Kort na het verschijnen van de video bracht ook Universo Nintendo een podcast uit waarin Nate's informatie wordt bevestigd (via ResetEra). "Ik heb contact opgenomen met mijn bronnen en die bevestigen Nate's melding van maart. Ze claimen dat meerdere ontwikkelaars en uitgevers die met Nintendo samenwerken voorbereidingen treffen om hun projecten dan aan te kondigen, en dat een aantal winkelketens voorbereidingen treffen om de pre-orders te starten."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Blij dat ze terug gaan naar een meer casual handheld systeem. Als de Switch Lite een groter scherm had en hd rumble had, dan had ik die altijd de voorkeur gegeven over de normale Switch.

0

Nogmaals: Natuurlijk KAN het kloppen, maar deze man is niet bepaald 100% betrouwbaar en dit heeft hij reeds wederom bewezen door zichzelf weer eens tegen te spreken: https://x.com/natethehate2/status/1756067174207128047?s=46&t=LgPKQW1s3v2p00jBTWIZuA Pyoro is de 👑 leaker en daar komt verder niemand bij in de buurt.

[Reactie gewijzigd door MooiMan op 10 februari 2024 - 07:04]

0

Aanbevolen voor jou