Illumination-oprichter reageert op geruchten Zelda-film

Illumination-oprichter reageert op geruchten Zelda-film

'We weten niet waar dat vandaan komt'

Chris Meledandri, de oprichter en CEO van animatiestudio Illumination, heeft zich uitgesproken over de recente geruchten rondom een The Legend of Zelda-animatiefilm.

Vorige week claimde gerenommeerde filmjournalist Jeff Sneider dat hij van een goede bron had vernomen dat Nintendo, Universal Pictures en Illumination - de drie bedrijven die ook verantwoordelijk waren voor The Super Mario Bros. Movie - dichtbij een deal waren rondom een Zelda-film.

Meladandri meldt nu aan The Wrap: "Ik weet niet waar dat vandaan kwam. Ik bedoel, ik begrijp dat mensen tot die conclusie komen, want onze samenwerking is tot nu toe een geweldige ervaring. Onder mijn relatie met Nintendo valt nu dat ik in hun raad van bestuur zit, dus ik begrijp waarom mensen dit concluderen."

De CEO bevestigt noch ontkent het gerucht. Illumination-regisseur Benjamin Renner voegde het volgende toe: "Ik zie elke week een gerucht." En deze week was het gerucht blijkbaar "Zelda".

Hoe dan ook is het in april uitgekomen The Super Mario Bros. Movie de grootste film van dit jaar tot nu toe. De film heeft wereldwijd al meer dan 1,32 miljard dollar opgeleverd. Eerder dit jaar liet Nintendo's Shigeru Miyamoto al weten dat er "geen twijfel over mogelijk was" dat er meer films gebaseerd op Nintendo-IP zouden verschijnen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hoop dat het ook niet waar is, ik wil liever een live-action film.

0

Hij doet wel erg zijn best om veel eromheen te praten zonder daadwerkelijk te ontkennen. Kon zo de politiek in.

0

Aanbevolen voor jou