'Iets gerelateerd aan Nintendo Switch 2 staat deze maand op de planning'

'Iets gerelateerd aan Nintendo Switch 2 staat deze maand op de planning'

Er zou over gefluisterd worden in de wandelgangen

In de loop van deze maand zou er iets staan te gebeuren rondom de langverwachte opvolger van de Nintendo Switch.

Dat claimt Games Industry-hoofdredacteur Christopher Dring op X. "Er wordt gefluisterd in de industrie dat er iets gerelateerd aan Switch staat te gebeuren deze maand." Vervolgens herinnert hij mensen er aan dat hij de Switch de beste console ooit vindt. Wat er precies met 'iets' bedoeld wordt is niet bekend, al zou het logisch zijn als het om de onthulling van de nieuwe console gaat.

Ook VGC-journalist Andy Robinson doet een duit in het zakje. "Het lijkt er op dat meerdere mensen van de pers dit hebben gehoord." Hij lijkt echter minder zeker van zijn zaak: "Ik zou er niet mijn huis op verwedden."

Vooralsnog is er in ieder geval niets officieel bevestigd, behalve dat de Switch-opvolger ergens voor april 2025 wordt onthuld. Volgens recente geruchten komt de Switch 2 pas ergens na maart 2025 uit. Lees hier alles over de Nintendo Switch 2.

View post on X
View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hoop toch wel dat er binnenkort een onthulling komt, gewoon puur uit nieuwsgierigheid en enthousiasme voor degene die erop wachten. Plus het is gewoon leuk als er iets nieuws uit de doeken wordt gedaan met die hele presentatie erbij etc. Fingers crossed

1

Is september niet iets te vroeg? De aankondiging van de Switch was in oktober 2016. Ik neem aan dat Nintendo nu vooral de aandacht wil leggen op de release van Echoes of Wisdom en Super Mario Party.

0

Aanbevolen voor jou