Grounded komt in april op Nintendo Switch uit, Pentiment morgen

Grounded komt in april op Nintendo Switch uit, Pentiment morgen

Beide games zijn ontwikkeld door Microsoft-studio Obsidian

Vanaf 16 april is de door Microsoft uitgegeven game Grounded op Nintendo Switch verkrijgbaar. Daarnaast verschijnt Pentiment morgen op de console.

Dat werd tijdens de Nintendo Partner Direct vanmiddag aangekondigd. Microsoft liet vorige week weten dat het vier games die voorheen exclusief op Xbox en pc zijn verschenen naar Switch en PlayStation zou brengen, en Grounded en Pentiment zijn de eerste twee van die titels.

De multiplayergame Grounded is al enkele jaren op pc en Xbox speelbaar. Spelers zijn in de game een minuscule versie van een mens en lopen door een uitvergrote versie van een tuin. Ook wordt er door duistere grotten gelopen. Gigantische mieren en ander ongedierte vallen de speler aan. Spelers kunnen complete gebouwen bouwen en materialen verzamelen.

Pentiment verscheen eind 2022 op pc en Xbox en speelt zich af in het Duitsland van de zestiende eeuw. Spelers besturen Andreas Maler, een reiziger en artiest die werkt in Kiersau Abbey tijdens grote onrust. Terwijl hij zijn meesterwerk afmaakt, raakt Andreas verzeild in een reeks moorden die plaatsvinden verspreid over 25 jaar. Spelers gaan op onderzoek uit om er achter te komen wat er aan de hand is. 

Pentiment verschijnt morgen en Grounded op 16 april op de eShop van Nintendo Switch. De spellen zijn ontwikkeld door Obsidian Entertainment, dat onderdeel uitmaakt van Microsoft.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toffe game (op PC). Geheid dat er nu DLC gaat komen (Ik hoop de schuur of het huis)

1
test

Een van de leukste games die ik gespeeld heb in de afgelopen jaren.

2
test

Mee eens!

1
test

Ik ken deze game helemaal niet, want ik heb geen PC en geen Xbox, maar het zag er best leuk uit. Misschien ga ik het wel proberen. Vond het sowieso een alleraardigste direct. Niet echt een game die ik echt per se moet spelen, maar wel veel games die me gewoon wel leuk lijken.

1
test

Dit is echt een leuk spel van een geweldige studio. Kan hem je echt aanraden.

1

Aanbevolen voor jou