Gerucht: Persona 6 komt ook naar Nintendo Switch 2 en Xbox Series-consoles

Gerucht: Persona 6 komt ook naar Nintendo Switch 2 en Xbox Series-consoles

De game is nog niet officieel aangekondigd

Het nog onaangekondigde Persona 6 zou niet alleen naar PlayStation 5 en pc komen, maar ook naar de opvolger van de Nintendo Switch en Xbox Series-consoles.

Insider Nate the Hate liet tijdens een podcast weten dat hij heeft gehoord dat Persona 6 inderdaad naar Xbox Series-consoles komt. Kort daarna meldde Persona-leaker MbKKssTBhz5, die eerder al correct het bestaan van Persona 3 Reload en Persona 5 Tactica onthulde, dat de game ook naar de volgende Nintendo-console komt.

Meer informatie werd niet gegeven. Eerder gingen er wel geruchten dat Persona 6 pas ergens in 2026 verschijnt. Ook zou de game de werknaam 'Carbon' dragen.

Hoewel Persona 5 alleen op PlayStation-consoles uitkwam, wordt de franchise sindsdien op veel meer systemen uitgebracht. Zo werd Persona 5 Royal - een nieuwe versie van Persona 5 - uiteindelijk naar alle platforms gebracht en zijn ook remakes en spin-offs multiplatformreleases. Het is dus niet ongeloofwaardig dat Persona 6 meteen op alle moderne systemen uit zou komen. Vooralsnog is echter niets officieel bevestigd.

View post on X
View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice! Offtopic: Ligt het aan mij of wordt Gamer.nl steeds doodser. Het lijkt wel dat sinds de nieuwe versie online is gekomen het echt stukken stiller hier is. Wel jammer want dit wat eens een levendige community

[Reactie gewijzigd door Kay op 17 maart 2024 - 21:42]

0
test

Sinds min of meer de nieuwste update is uitgekomen, ervaar ik soms problemen met inloggen. Uiteindelijk hielp het om cookies e.d. te verwijderen, tegenwoordig helpt het ook door mijn browser (Chrome) opnieuw op te starten. Heeft er soms wel een beetje toegeleid dat ik afzag van een reactie op een tof bericht, dus misschien ook anderen? Geen idee. On topic: Ik hoop dit jaar toch echt meer officieels te horen over Persona 6, hopelijk na de uitgave van Metaphor. *fingers crossed*

1
test

ja dit is inderdaad jammer. Komt denk ik ook dat vlak voor de nieuwe site online kwam er een aantal een ban hebben gekregen. En in de begin fase van deze nieuwe site is er een fikse discussie geweest en daar zijn diverse mensen of door vertrokken of ook een ban gekregen. Maar wel jammer. Kijk ik weet dat velen een fanboy reactie jammer vinden en na vele discussies die persoon een ban krijg. Maar dat is wel jammer want juist de fans van een genre of fans van een console of blind van een uitgever geven wel voer tot gesprekken. Iemand zoals ik die weinig voorkeur heeft, weinig diverse games koopt en zich niet constant mengt in gesprekken over iets wat ik leuk vind geeft ook niet veel gesprek. Dus ik vind het jammer dat er zoveel mensen een ban kregen. Of zijn gegaan..,en ik snap wel dat die keuze misschien gemaakt moest worden maar het maakt wel dat de site doodstil is geworden. en ik denk ook dat inderdaad sommige de wisseling naar deze site niet als positief zien en daarom elders zitten. Ik heb zelf geen technische problemen.

[Reactie gewijzigd door watashi wa maurice desu. op 18 maart 2024 - 05:55]

0

Aanbevolen voor jou