Fan maakt driedimensionale versie van Hollow Knight

Fan maakt driedimensionale versie van Hollow Knight

Je moet toch wat tijdens het wachten op Silksong

Een fan is een 3D-versie van de geprezen metroidvania Hollow Knight aan het maken.

Op de subreddit van de game deelde een bezoeker met de gebruikersnaam Poly Knight een video van zijn werk. Daarin is te zien dat de speler het opneemt tegen de Mantis Lords, een stel bazen uit de game. Het grote verschil is dat het gevecht zich volledig in drie dimensies afspeelt.

Poly Knight laat weten dat hij alleen werkt en dat hij de 3D-versie in Unreal Engine maakt. Zijn doel is om zelf een betere ontwikkelaar te worden door nieuwe versies van bestaande games te ontwikkelen.

Hieronder is een uitgebreidere video te zien van Poly Knight, waarin hij de diepte in gaat over zijn werk aan de 3D-versie van de game. Het is niet duidelijk of Poly Knight van plan is een speelbare versie beschikbaar te stellen aan andere fans.

Hollow Knight is een metroidvania uit 2017 die geprezen wordt om zijn leveldesign en gameplay. Een vervolg, Hollow Knight: Silksong, is al jaren geleden aangekondigd, maar meermaals uitgesteld - ontwikkelaar Team Cherry liet eerder dit jaar weten dat de beoogde release in de eerste helft van dit jaar niet gehaald zou worden.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er super uit. Wat een game is dit. Nog steeds niet uitgespeeld, omdat ik sommige bazen niet kon verslaan. Of het nou aan de lag van mijn Switch controller lag, of het feit dat ik gewoon een dagje ouder (en dus trager) wordt. Ik zal het wel nooit weten. Maar het zal wel het laatste zijn, hahaha!

0
test

"Hollow Knight is een metroidvania uit 2017 " Volgens mij heb ik wat gemist, maar wat is in hemelsnaam metroidvania ... ?

0
test

Metroidvania is een subgenre van actie-avonturenspellen dat wordt gekenmerkt door een gelijksoortige omgeving waar verkenning van verbonden ruimtes in een grote spelwereld de grootste rol speelt. Het kofferwoord is afkomstig van de computerspelseries Metroid en Castlevania.

0
test

Als toevoeging daarop: Deze verbonden ruimtes zijn soms onbereikbaar tot je upgrade x of item Y hebt gevonden, backtracking is een veelvoorkomend element in metroidvania's.

0

Aanbevolen voor jou