Dead Cells-animatieserie in de maak

Dead Cells-animatieserie in de maak

Bestaat uit tien afleveringen

Er wordt gewerkt aan een animatieserie gebaseerd op Dead Cells, zo heeft Motion Twin aangekondigd.

De serie wordt ontwikkeld door de Franse studio Bobbypills, dat ook verantwoordelijk was voor de geanimeerde trailers van de game. Anime-streamingservice Animation Digital Network helpt mee. Duidelijk is dat de serie uit tien aflevering van ongeveer 7 minuten per episode moet bestaan. Ergens volgend jaar moet de serie eerst in Frankrijk in première gaan, voordat het wereldwijd wordt uitgezonden.

"De serie speelt zich af op een vervloekt eiland waar een vreemde plaag rondwaart", zo luidt de beschrijving. "Nadat de domme koning van het eiland een geneesmiddel maakt waarmee de bevolking per ongeluk in monsterlijke wezens verandert, vertellen de profeten over een held met een vlammend hoofd die de getikte koning zal vernietigen. De held blijkt echt te zijn, maar een koninkrijk redden past niet in zijn agenda en hij wil alleen met rust gelaten worden. Maar dat zit er niet in..."

Begin deze maand bleek nog dat indiehit Dead Cells al meer dan tien miljoen keer is verkocht. De roguelike verscheen in 2018 en heeft sindsdien allerlei gratis en betaalde dlc ontvangen. Een van de nieuwste uitbreidingen is Return to Castlevania, een cross-over met Konami's vampierfranchise. Motion Twin blijft nieuwe content voor het spel ontwikkelen.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ohhh, hier kijk ik wel echt naar uit! Ben benieuwd hoe ze dat hele roquelike erin gaan verwerken

0

Aanbevolen voor jou