Beelden van Luigi in Super Mario 64 online verschenen

Beelden van Luigi in Super Mario 64 online verschenen

Het is voor het eerst dat Mario's broer in beelden van de game te zien is

Er zijn vroege beelden van Super Mario 64 online verschenen waarin te zien is dat Luigi ergens tijdens het ontwikkelproces een speelbaar personage was.

Toen Super Mario 64 in de jaren 90 uitkwam, gingen er veel geruchten dat Luigi, de broer van Mario, ook speelbaar was in de game. Er waren allerlei theorieën over hoe hij ontgrendeld zou kunnen worden, maar uiteindelijk bleek dit allemaal niet waar te zijn.

Blijkbaar zat Luigi ergens tijdens het ontwikkelproces echter wel in de game. Onlangs werd op YouTube een video gedeeld van een oude videoband van de 1995-editie van Spaceworld, een jaarlijks evenement dat Nintendo in Japan hield. Daarin zijn kort beelden te zien van Luigi.

In 1996 vertelde ontwikkelaar Shigeru Miyamoto al dat het de bedoeling was dat Luigi een speelbaar personage in de game zou worden. Hij beschreef toen een "ruimte gemaakt uit simpele, Lego-achtige blokken waarin "Mario en Luigi rond kunnen rennen, kunnen klimmen, springen, enzovoorts". De beelden die nu te bekijken zijn lijken overeen te komen met deze beschrijving.

View post on X
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou