Aankomende livestream viert twintigjarig Monster Hunter-jubileum

Aankomende livestream viert twintigjarig Monster Hunter-jubileum

Verwacht geen nieuwe informatie rondom Monster Hunter Wilds

Capcom zendt op 12 maart de Monster Hunter 20th Anniversary Special Program-livestream uit, waarmee het twintigjarige bestaan van de franchise gevierd wordt.

De stream kan op 12 maart om 13:00 uur Nederlandse tijd bekeken worden. Kijkers hoeven echter geen nieuwe game-aankondigingen of nieuws over Monster Hunter Wilds te verwachten. Wel worden de tien favoriete monsters van spelers onthuld - vorig jaar werd er een peiling gehouden - en komen diverse regisseurs van de gamefranchise aan het woord.

Capcom werkt ondertussen aan diverse Monster Hunter-games. Zo is daar Monster Hunter Wilds. De game is in ontwikkeling voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc en bevat volgens de ontwikkelaar meer details qua monsters en ecosystemen dan ooit tevoren. Deze zomer moet meer informatie over het spel worden onthuld.

Afgelopen februari werd daarnaast een remaster van Monster Hunter Stories onthuld. De game is grafisch opgepoetst, met verbeterde modellen voor de personages en monsters, gedetailleerdere textures en hd-belichting. Ook is het spel nu volledig ingesproken. Verder zijn alle updates uit de 3DS-versie meegenomen en bevat het spel een Museum-modus, waarin spelers kunnen luisteren naar muziek en illustraties kunnen bekijken. De game komt deze zomer uit op Nintendo Switch, PlayStation 4 en pc (Steam).

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou