Dus ik speel samen met 4 andere random mensen tegen 5 computerbestuurde tegenstanders. Maar wat is nu de nieuwe trend geworden? Dat sommige mensen bots gebruiken om mee te liften op mensen zoals ik, die bijna in hun eentje een game kunnen winnen.

De bot kan je herkennen aan: 

Gaat altijd mid,
Praat niet,
Heeft vreemde items en nooit boots,
Speeld heel slecht, feed dus.

Ik rapporteer de bots altijd na een match. als kopje geef ik aan: Refuse to communicate. en in het bericht alleen: Bot.

Het gebeurd bijna elke keer dat ik speel, soms zelfs 2 bots. en die gaan dus leuk alle 2 mid. Het enige wat je kan doen is altijd een adc of een char kiezen waar je redelijk wat skills mee hebt, dan kan je nog winnen.

Ik weet niet of ze gebruikt worden in "mensen matches", daar heb ik geen ervaring mee. Hopelijk doet Riot hier wat aan want ik kan niet tegen meelifters.