IK speelde gisteren een potje TDM, ik gebruikte de assault class met de m16a3 underslung granade launcher met 4x scope en heavy barrel.

Na een tijdje werd ik gekild en wou ik een andere class pakken(support met mg36 US olo scope, heavy barrel en bipod), maar ongeveer een seconde nadat ik op oke drukte werd ik gerevived door een squadmate.

Ik liep een tijdje rond en maakte een aantal kills met mijn mg36, toen ik C4 wilde selecteren gebeurde er echter iets vreemds, er verscheen niet de gebruikelijke C4 maar de m16a3 met (werkende)underslung granade launcher(m320) en 4x scope erop, ook kon ik ammo-packs droppen, mijn sidearm was bij support de 44 magnum, maar nu had ik ineens de glock 18.

Nu komt dus mijn vraag, heeft iemand van jullie dit al eens eerder gehad en weet jij hoe dit werkt, zoja vertel het me dan even.

Het Lijkt me handig om net zoals in BF bad company 2 bijvoorbeeld C4 te hebben als recon, of healt packs als support.