veel mensen spelen het spel al een tijdje maar weten niet hoe sommige dingen werken, dit is voor deze mensen.

(Niet alle info staat erin, voor meer informatie verwijs ik je graag door naar internetsites zoals Youtube).

-Granaat in je hand houden:

om een granaat vast te houden druk je eerst op R2 om de granaat te gooien, op het moment dat je de granaat zie verschijnen druk je snel R1 in, nu kun je rondlopen met de granaat in je hand om zo beter te richten, laat R1 los om te gooien(hij ontploft niet in je hand als je dit doet, en zorgt er ook niet voor dat hij sneller afgaat).

-Je adem inhouden bij long range snipers(6x scope of meer):

door je adem in te houden houd je je sniper rifle voor 5 seconden op een plek, dit is erg handig als je geknield zit omdat je zo beter een headsot kunt maken(dit werkt voor 5 seconden, daarna worden de bewegingen voor 2 tot 3 seconden erger en daarna weer normaal.

Druk L3 in(de knop die je indrukt om te sprinten)als je door een sniper scope kijkt, ook als het geen sniper rifles zijn, dit werkt bij elk geweer in de game.

(dus even in het kort, de bipod is niet meer nodig dankzij deze techniek, een strait pull bolt is erg handig als je deze techniek onder de knie hebt)

-underslung granade launcher en shotgun:

op de assault rifles (AR) kun je een underslung rail plaatsen, dit zorgt ervoor dat je de granade launcher of de mass(shotgun)onder je AR kunt plaatsen(je kunt dan wel geen foregrip gebruiken).

Dit is erg nuttig als je de AEK 971 of de M416 gebruikt, aangezien deze weinig recoil hebben, ook zonder de foregrip.

Waarom? Omdat het er geweldig uitziet en erg handig is als je snel een shotgun nodig hebt, er zit er zoch een onder je geweer(om dit te doen moet je de granade launcher selecteren en de underslung rail onder je geweer plaatsen, anders werkt het niet).

en vergis je niet, de bovengenoemde AR's zijn geweldig, soms zelfs beter dan de f2000 of de famas.

-andere fire mode:

de SMG's AR's en sommige LMG's hebben een knop om van fire mode te wisselen, druk op de vierpunt druktoets op down om een andere fire mode te krijgen, full auto, burst en semi.

burst en semi zijn erg handig voor langere afstanden, zo weet je zeker dat alle kogels hun doel raken(een geweer staat altijd op full auto, je kunt zien op welke mode deze staat rechts onder, naast het aantal kogels als 2 of 3 streepjes onder elkaar).

-flashlight uitzetten:

De flashlight en de lazer kunnen uitgezet worden, dit doe je door op de vierpunt druktoets naar boven(up) te drukken, dit kan handig zijn als deze je positie verraand aan de vijand, voordat je de vijand gaat confronteren kun je wel beter weer de flash light(die verblind) en de laser(die ervoor zorgt dat je nauwkeuriger schiet als je van de heup schiet(hip fire).

Dit is een filmpje die laat zien hoe de underslung shotgun werkt:

http://www.youtube.com/watch?v=n-hVN2-aAW0

en deze laat een underslung granade launcher zien:

http://www.youtube.com/watch?v=iZTUfkqc058&feature=related

dit was het einde van het eerste deel, als ik goede reacties krijg schrijf ik nog een deel 2.