Verschrikkelijk Irritante Paarden of toch Very Important Person? Nee, V.I.P. staat voor Vallery Irons Protection, een tv-serie met Pamela Anderson als grote ster. De serie bestaat uit snelle auto's, veel aktie en mooie dames, of de game net zo interessant speelt als de serie lees je in de review.

Als je zaterdag avond totaal uitgeput terug komt van de voetbal en onder het genot van een pizza met kaas en tomaat naar een vermakend tv-programma zoekt, kon je deze zomer (en nu ook weer heb ik opgemerkt) nog wel eens stuiten op V.I.P. In deze aktie serie heeft Pamela Anderson, genaamd Vallery Irons, door een ongelukje een superster gered en na deze aktie met een paar vrienden een bodyguard bureau opgestart, genaamd Vallery Irons Protections. Het programma komt aardig in de richting van 'The A-Team', veel aktie en spectaculaire akties, maar geen bloederige doden.

Ubisoft zag dan ook wel toekomst in een game van de serie en stapte naar Columbia TriStar om over de rechten te praten. Deze rechten werden verkregen en er zou een spel komen met het rondborstige vrouwmens Pamela Anderson in de hoofdrol. De titel is inmiddels af en we mogen kijken of de TV- en Playboyster ook gedigitaliseerd goed te berijden is.

Het spel begint met een scherm wat we kennen uit de arcade hallen, er kan gekozen worden uit een paar opties, wat eigenlijk inhoud dat het spel puur uit een single player ervaring bestaat. Iets wat helemaal niet negatief hoeft te zijn, als dit goed uitgewerkt is. Na een grafisch hoogstaande Full Motion Video bekeken te hebben waarin iemand protectie zoekt bij V.I.P. mogen we zelf de knoppen bestijgen.