Review
HyperX Cloud Alpha S

De HyperX Cloud-headsets: natuurlijke klank en synthetische bekleding

Unieke baspoorten en uitstekende draadloze verbindingen tegenover slechte surround sound

Geschreven door Sascha Meijer op
Het Amerikaanse Kingston Technology Company is voornamelijk bekend van diens uitstekende ram-geheugen. Minder bekend is wellicht dat HyperX de game-afdeling is van deze geheugengigant. Onder de HyperX-naam heeft Kingston niet alleen een groot aanbod aan keyboards en andere gaming hardware, er is ook uitgebreid aanbod aan gameheadsets.

Dit artikel is onderdeel van de grote Gamer.nl Gaming Headsets Round-Up. We testen daarin twintig gaming headsets. In november bespreken we de beste producten in verschillende prijsklassen. Mocht je geïnteresseerd zijn in de reeds geteste gaming headsets, klik dan hier voor een overzicht van alle besproken producten.

De focus op gamers betekent in het geval van HyperX op het eerste gezicht voornamelijk heel veel led-verlichting. Ze stoppen niet alleen lampjes in keyboards, zelfs in ram-geheugen dat de HyperX naam draagt zijn lampjes te vinden. De headsets - allemaal verzamelt onder de Cloud-noemer - zijn over het algemeen iets soberder opgezet: weinig verlichting en een focus op bouwkwaliteit en gebruiksgemak. Om een beeld te vormen van wat HyperX te bieden heeft op headsetgebied, kijken we vandaag naar drie verschillende modellen:

Zoals gezegd is het aanbod van HyperX-gameheadsets behoorlijk groot en gevarieerd en dat komt terug in deze selectie. Niet alleen qua uitstraling, bouwkwaliteit en features zijn er de nodige verschillen, ook de prijzen lopen behoorlijk uiteen. Met 69,90 euro voor de Stinger S 7.1, 106 euro voor de Alpha S en 141,99 euro voor de Flight S, is er voor ieder wat wils.

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. HyperX Cloud Stinger S 7.1
  3. HyperX Cloud Alpha S
  4. HyperX Cloud Flight S
  5. Samenvattend

Dit artikel delen:

Lees meer

Ontwikkeling Cyberpunk 2077 is afgerond Live om 14:30 uur: Veel Nintendo in de Monday Mash-up
0

Reacties op: De HyperX Cloud-headsets: natuurlijke klank en synthetische bekleding

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.