Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen, mijn leven is saai!

Studeren, werken, uitgaan en dan hebben we het wel gehad.

Afgezien van dat ik sinds het nieuwe jaar weer een fulltime roker ben heb ik sinds een maand of 6 een nieuwe obsessie.

Niet de tv-serie "Will&Grace" (for your information, ik ben jammer genoeg wel gewoon hetero), niet de prachtige livesets van mijn held Dave Clarke op Dance Valley, I Love Techno en Innercity.

Nee, deze obsessie staat in de psychologievakliteratuur beschreven als de: Mike Wazowski obsession.

Mike Wazowski is mijn grote held omdat hij altijd een antwoord klaar heeft op alles. Hij bezit een onnavolgbaar gevoel van humor die iedereen wel zou willen hebben. Hij heeft de meest prachtige vriendin die je je zou kunnen wensen. (damn those eyes!)

Hij heeft een goede baan bij een energiebedrijf en is zeer goed in z'n werk. Met zijn teammaatje James P. Sullivan heeft hij een zeer goede vriendschap. Mike Wazowski's leven is goed, eens te meer nog omdat hij in een fictieve wereld leeft dat geheel uit polygonen is opgebouwd.

Mike Wazowksi is dé filmster van dit moment, hij is populair en heeft een zeer scherp zichtsvermogen. En dat allemaal met 'JUST ONE EYE!'

Monsters Inc. heb ik al enige malen gezien omdat ik gewoon niet kon wachten op het moment dat de film hier in Europa zou uitkomen. Op 7 februari is het zo ver, Mike Wazowski gaat na de Verenigde Staten de rest van de wereld veroveren.

Hij verdient het. Lord of the Rings eat your heart out!