Prijsvraag
Geek

Win: een exemplaar van Geek!

Het bordspel voor geeks

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Wij mogen een exemplaar weggeven van het nieuwe bordspel Geek!, een trivia-boardgame dat zich helemaal focust op de geek-cultuur.
"Geek! is het partyspel over popcultuur. Van Harry Potter tot Star Wars, van Batman tot Superman, en langs Lord of the Rings en Dragonball Z naar al die andere grote fantasy-, sciencefiction- en horrortitels.

Meer dan 800 vragen en opdrachten, dus gegarandeerd uren speelplezier met je vrienden. Bepaal zelf uit welke van de 6 categorieën – Boeken, Strips, Games, Films, TV-series en Manga en anime – je vragen wilt beantwoorden, én in welke moeilijkheidsgraad. Speciale MISSIE-kaarten voegen extra spelelementen toe, waaronder het uitbeelden van personages, tekenen, en een heuse Battle!

Test jouw kennis van popcultuur met Geek! Met meer dan 800 vragen en opdrachten in de categorieën Boeken, Strips, Games, Films, TV-series en Manga en anime. Kies jouw specialisme, speel samen met je teamgenoten en win!"

Wat moet je doen om kans te maken op een exemplaar van dit fantastisch leuke bordspel? Simpel, geef antwoord op de volgende vraag:

Hoe heet de derde uitbreidingsset van World of Warcraft?

Stuur je antwoord, samen met je naam en leeftijd, naar prijsvraag@gamer.nl en wie weet zit jij binnenkort met wat vrienden gezellig Geek! te spelen.Geek

Dit artikel delen:

Lees meer

The Last Guardian Piranha Games komt met MechWarrior 5: Mercenaries