'Ik ga geen week vrij meer nemen voor de E3'- Gamer.nl Podcast 217

'Ik ga geen week vrij meer nemen voor de E3'- Gamer.nl Podcast 217

De E3-beurs lijkt steeds meer aan impact in te boeten, nu Sony en ook EA geen persconferenties meer geven. Ron en Erik praten er deze week over in een nieuwe aflevering van de Gamer.nl Podcast.

Wil je meer Ron en Erik? Vanaf nu maken ze extra podcasts via Patreon. Een extra uur ongefilterd Ron en Erik, wie wil dat nou niet? Steun ons via Patreon en luister direct naar de eerste aflevering!

Je kunt aflevering 217 vinden op iTunes, Spotify, Stitcher, Soundcloud of als mp3. Stel je vragen in onze Discord, of in een mail aan Erik.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hier is de juiste uitspraak van puzzel Ron. :P https://onzetaal.nl/taaladvies/puzzelen-uh-uu/

0
test

@Rubixyun Shhhhhhhhhht!

0
test

Misschien is nu net de E3 weer interessant als het even wat gas terug gaat. Zo krijgen bedrijven die passie hebben voor games mogelijk weer wat meer aandacht ondanks minder budget dan die grote uitgevers die elk jaar de aandacht eisen met grote persconferenties enzo. Ik zie dit voorlopig nog niet als negatief dat EA en Sony minder actief zullen zijn. Hun games zullen echt wel aandacht genoeg krijgen. Dus aandacht voor games en minder voor mannen in pakken op een podium vind eigenlijk goed. Misschien zit ik er wel naast en is dit echt de achteruitgang, maar ik zie dit eigenlijk als een mogelijke positieve ontwikkeling waar de aandacht weer naar produkten gaan i.p.v. wie de mooiste beste persconferentie had. En elk jaar weer die polls wie de E3 gewonnen had. Net alsof het een wedstrijd is. Nu misschien weer lekker gericht op games individueel. Hoop ik dan toch

0

Aanbevolen voor jou