Xperia Play komt standaard met zes games | Gamer.nl

Xperia Play komt standaard met zes games | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De smartphone is standaard voorzien van Bruce Lee: Dragon Warriors, Tetris, Star Battalion, Crash Bandicoot, FIFA 10 en The Sims 3. Tevens zullen er vanaf de lancering ongeveer vijftig games te koop zijn via PlayStation Suite. Dit zullen zowel heruitgaves van originele PlayStation-titels zijn als reeds bestaande games voor Android, geoptimaliseerd voor de knoppen van de Xperia Play.

De Sony Eric on Xperia Play is het eerste PlayStation Certified-apparaat. De smartphone, die draait op het besturing ysteem Android 2.3 'Gingerbread', is voorzien van een uitschuifbaar controlepaneel compleet met de vier bekende PlayStation-actieknoppen, een plustoets en een langwerpig touchpad dat de rol van twee analoge sticks vervult. De Xperia Play komt op 1 april in Europa uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou