Xbox Series X-lancering loopt op schema, games kunnen uitgesteld worden

Xbox Series X-lancering loopt op schema, games kunnen uitgesteld worden

De productie van de Xbox Series X, de nieuwe console van Microsoft, loopt op schema: de console moet nog altijd voor de aankomende feestdagen in de winkels liggen.

Dat meldt Xbox-baas Phil Spencer in een interview met CNBC. De angst onder gamers bestaat dat de next-gen consoles uitgesteld worden vanwege de gevolgen van het coronavirus, maar volgens Spencer ligt de Xbox Series X voor de feestdagen in de winkels.

Wel kan het coronavirus roet in het eten gooien qua geplande gamereleases. De ontwikkeling van games voor Xbox Series X is volgens Spencer "de meest onbekende factor" in het geheel. Hij laat weten dat de veiligheid en gezondheid van ontwikkelaars voorop staat. "We gaan er geen vaart achter zetten als dingen nog niet klaar zijn."

Aanstaande donderdag om 17:00 uur Nederlandse tijd zendt Microsoft een Inside Xbox-stream uit waarin diverse third-party games voor Xbox Series X worden getoond. Gameplay van het deze week onthulde Assassin's Creed Valhalla staat dan sowieso op de planning. Ergens deze zomer houdt Microsoft nog een evenement waarin het first-party titels voor de aankomende console toont.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Games of geen games, vanaf dag 1 zal ie hier in huis komen! Na de eerste versie ps4 heb ik geen ps4 pro of 1X aangeschaft. Dus voor mij wordt het sowieso een grote upgrade wat betreft 4k en fps. En in combinatie met de gamepass gelijk voldoende games om van te genieten in alle pracht en praal 🥳

0
test

Een van de grote konijnen moet toch een nieuwe Fable zijn. Daar kijk ik in ieder geval het meeste naar uit. Allicht nog niet donderdag maar hopelijk heeeel snel. De tower of power komt in ieder geval direct in huis, twijfel alleen of m’n tv ook direct een upgrade behoeft.. (huidige lg b6 heeft geen HDMI 2.1.. ).. aan de andere kant; op vakantie gaan we dit jaar toch niet 🤔

0
test

@kleinekoosjer lijkt me duidelijk waar dat vakantiegeld ingestoken moet worden dan 😉

0

Aanbevolen voor jou