Xbox 360-bundels Modern Warfare- en Forza komen naar NL | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Forza-bundel die in Nederland uitkomt is niet dezelfde als de bundel die gisteren werd aangekondigd. De Nederlandse bundel bevat een Xbox 360 Elite met een harde schijf van 120 gigabyte, terwijl de Britse een harde schijf van 250 gigabyte bevat. De bundel komt voor 279,99 euro in de winkels te liggen.

De Call of Duty: Modern Warfare 2-bundel komt ook naar Nederland. Deze bevat naast het spel twee standaarddraadloze Elite-controllers en een speciale zwarte Xbox 360 in de stijl van ModernWarfare 2. Deze bundel wordt wel geleverd met een harde schijf van 250 gigabyte.

Halo 3: ODST

De Xbox 360 Elite-bundel van Halo 3: ODST die is aangekondigd voor Europa, komt niet uit in Nederland. De bundel bevat naast een Xbox 360 Elite met 120 gigabyte harde schijf eneen standaard zwarte controller de spellen Halo 3 en Halo 3: ODST.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou