Still claimt dat uitgevers door winkels gedwongen worden om eerder over te stappen op digitale verkoop, omdat de winkels weigeren bepaalde titels in voorraad te halen. Wanneer PC-spellen in de winkel staan, worden ze vaak achterin de winkel geplaatst. Hierdoor verwacht Still dan ook dat vanaf volgend jaar alle PC-spellen alleen nog maar digitaal verkocht worden.

Winkels

"Er is nog steeds vraag, maar de winkels zijn PC-games eruit aan het dringen.  Digitaal is fantastisch en we zijn er erg blij mee, maar het is niet zo dat ontwikkelaars en uitgevers games niet meer in de winkels willen zien liggen. Winkels bieden alleen zo weinig opties", aldus Still. "Loop maar eens binnen bij een winkel en kijk naar hun PC-titels. Dan zul je zien dat er geen aandacht voor is, geen aanbieding of promotie. Het is extra vreemd omdat er een veel betere winstmarge is op PC-games. De industrie zou spellen voor de PC veel enthousiaster moeten omarmen."

Still vervolgt: "Het eerste kwartaal van 2011 is mijn schatting dat PC-games alleen nog maar digitaal verkocht zullen worden. Ik heb de voorspellingen gezien dat vanaf 2013 meer dan vijftig procent van onze inkomsten digitaal worden verdiend. Maar als de markt voor PC-games tot 2013 moet wachten, zitten we allemaal in de problemen."