Wii U-bundel met Super Mario Maker voor Europa aangekondigd | Gamer.nl

Wii U-bundel met Super Mario Maker voor Europa aangekondigd | Gamer.nl

Nintendo Europa heeft een Wii U-bundel voor Super Mario Maker aangekondigd. De consolebundel komt net als de game op 11 september beschikbaar.

In de bundel zit naast een zwarte Wii U-console met 32 GB harde schijf de Limited Edition van Super Mario Maker. Hierin zit naast de game ook een amiibo van Super Mario zoals hij eruit zag in Super Mario Bros. In alle versies van de game zit ook een artbook. Mensen die de game digitaal kopen, ontvangen de artbook in pdf-formaat.

Overigens komt op 23 oktober ook een nieuwe variant op de Super Mario-amiibo uit, waarin het figuurtje moderne kleuren heeft gekregen.

De prijs van de bundel is niet bekend, omdat Nintendo geen officiële prijzen voor de console communiceert maar winkels laat kiezen. De meeste Wii U-bundels kosten echter 299 euro, dus verwacht wordt dat deze bundel ook rond die prijs in de winkels komt te liggen.

Super Mario Maker, dat ook vanaf 11 september beschikbaar is voor Wii U, laat spelers hun eigen Super Mario-levels ontwerpen en delen met vrienden, zowel offline als online. Daarbij kan gekozen worden tu en verschillende 2D-stijlen, waaronder die uit Super Mario Bros., Super Mario Bros. 3 en New Super Mario Bros. U.

Mario, Super Mario, amiibo
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou