Wii-shooter Conduit komt naar 3DS | Gamer.nl

Wii-shooter Conduit komt naar 3DS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

High Voltage gaat de engine van Conduit 2 omzetten voor Nintendo 3DS. "We zijn bezig om deze engine over te zetten naar de nieuwe hardware. En ook al zitten we nog vroeg in het proces, het resultaat ziet er al erg goed uit", zegt Nofsinger. "Er zijn al verschillende gebieden speelbaar waarin je kunt schieten, verschillende wapens kunt kiezen en vijanden kunt zien. En ik moet zeggen, het werkt heel erg goed in 3D." Volgens Nofsinger zullen de 3DS- en Wii-versies grafisch veel op elkaar lijken. 

Uitgesteld

Eind januari werd bekend dat Conduit 2 voor de derde keer is uitgesteld. De Wii-shooter wordt nu verwacht op 19 april. In de game reist de speler af naar het mysterieuze en gevaarlijke Atlantis. Met een groot arsenaal aan wapens moet hij het opnemen tegen hordes vijanden en grote eindbazen. Naast een verhaalmodus bevat de game een splitscreen- en online multiplayer.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou