WB Games Montreal hint naar nieuwe Batman-game

WB Games Montreal hint naar nieuwe Batman-game

In een tweet lijkt Warner Bros Games Montreal te hinten naar een nieuwe Batman-game.

Het bericht viert het tachtigjarige jubileum van de superheld. In een filmpje is het bekende logo van Batman te zien. Een aantal keer zijn er een fractie van een seconde echter andere logo's te zien, waaronder die van de Court of Owls en Ra’s al Ghul.

Er zijn meer redenen om binnenkort een aankondiging van een Batman-game te verwachten. De State of Play-uitzending van Sony morgen werd kort geretweet door comicbook-schrijver Scott Snyder met de hashtag 'bewarethecourtofowls'. De tweet werd kort daarna weer gewist.

WB Games Montreal is de ontwikkelaar van Batman: Arkham Origins. De andere Arkham-games zijn ontwikkeld door Rocksteady.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een nieuwe batman game is prima, maar dan moet deze wel vernieuwend zijn, beetje zoals assassin's creed origins deed voor de AC serie. Nog een zelfde game zoals de vorige delen met alleen een andere setting komen ze niet meer mee weg. De slijtage daarvan was nl bij arkham knight al te merken.

0
test

@darkmanwls Denk wel dat ze er mee weg komen. Hoe wil je het dan hebben? Andere stad? Batman met superkrachten? Ik denk dat de game sowieso wel weer goed verkocht word. :)

0
test

@RagingGamer Het is niet aan mij om nieuwe mechanieken te verzinnen, dat is de taak van de makers van t spel. En t kan wel degelijk zoals dus bijvoorbeeld Assassin's creed Origins bewezen heeft. Een andere stad zei ik al dat dat t niet is (andere setting) en je kan de mechanieken van een game wel zodanig veranderen dat het character dat je speelt niet ineens een heel ander iets hoeft te worden hoor. Nogmaals, omdat jij t je niet kan voorstellen wil niet zeggen dat de makers dat niet kunnen. Het is eerder gedaan, dat kan opnieuw gedaan worden.

0

Aanbevolen voor jou