Wasteland 2: Director's Cut nu uit | Gamer.nl

Wasteland 2: Director's Cut nu uit | Gamer.nl

De Director's Cut van postapocalyptische rpg Wasteland 2 is nu uit voor pc, Mac en Linux. Deze versie heeft betere graphics en gameplayelementen. Op 16 oktober verschijnt de Director's Cut ook op PlayStation 4 en Xbox One, dit is het consoledebuut van de game.

Met de Director's Cut verhuist Wasteland 2 van Unity 4.5 de Unity 5-engine. Hierdoor gaat het spel er beter uitzien en krijgen modders meer mogelijkheden om mods voor de rpg te maken.

Verder zijn er nieuwe voice-overs: er zijn zo'n achtduizend nieuwe opgenomen regels voor dialogen. Ook zijn er nieuwe perks en kunnen spelers met Precision Strike op specifieke lichaamsdelen richten.

De Director's Cut is gratis voor wie al eigenaar is van Wasteland 2. De consoleversies van de rpg zijn een port van deze geüpdatete versie en draaien op 1080p.

Wasteland 2 verscheen in september 2014 op pc na een succesvolle Kickstarter-campagne. Het is een officieel vervolg op Wasteland uit 1988. Op dit spel volgde in 1997 wel een spiritueel vervolg genaamd Fallout, dat inmiddels zijn eigen franchise is geworden.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou