Voormalige Lionhead-medewerker maakt Kung Fu-game | Gamer.nl

Voormalige Lionhead-medewerker maakt Kung Fu-game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Zarifis heeft gewerkt aan Fable 2, Fable 3, en Fable: The Journey, voordat hij in mei 2011 Lionhead verliet om zijn eigen studio, Kinesthetic Games, op te richten. In Kung Fu Superstar neemt de speler de rol van Danny Cheng op zich, die ervan droomt om de volgende Bruce Lee te worden. De speler leert Kung Fu-technieken in de trainingsruimte voordat hij naar Hollywood gaat om in films te spelen. De game is ontwikkeld voor "echte gamers", volgens Zarifis.

Zarifis heeft nog niet bekendgemaakt voor welke platformen de game uitkomt, maar in de trailer wordt de game met Kinect gespeeld. Net als in Dance Central moet de speler de bewegingen zelf uitvoeren. De game kan ook met een traditionele controller gespeeld worden, of met een combinatie van de twee. Een releasedatum is nog niet bekend. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou