Voorlopige versie survivalgame We Happy Few verschenen | Gamer.nl

Voorlopige versie survivalgame We Happy Few verschenen | Gamer.nl

Gisteren is een voorlopige versie van We Happy Few verschenen. Daarbij heeft de ontwikkelaar ook een nieuwe gameplaytrailer uitgebracht van de survivalgame die zich een alternatieve geschiedenis afspeelt.

We Happy Few werd in 2015 succesvol gefinancierd op Kickstarter, waar de game 334.000 Canadese dollar ophaalde. Het spel speelt zich in 1964 af, in een Engeland dat in puin ligt na een Duitse invasie twintig jaar eerder. Om hun eigen leed en wandaden tijdens de oorlog te vergeten, slikken de inwoners van Wellington Wells elke dag het pilletje Joy. Vrolijkheid is de beste (en meteen ook verplichte) remedie. Spelers kruipen echter in de huid van een zogenoemde ‘Downer’. Je neemt al een tijdje je Joy niet meer.

De voorlopige versie is voor 27,99 euro beschikbaar op Steam Early Acce , Xbox Game Preview, GOG.com Game in Development en Humble Store Early Acce . De versie mist op het moment verhalende elementen zoals tu enfilmpjes. Het aanschaffen van de voorlopige versie geeft tevens toegang tot de volledige versie. Deze verschijnt volgens de ontwikkelaar binnen zes tot twaalf maanden.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou