Volgende Double Fine-game wordt geen vervolg

Volgende Double Fine-game wordt geen vervolg

De volgende game van Double Fine wordt geen vervolg of remaster. Dat heeft oprichter Tim Schafer gezegd in een gesprek met href="https://www.youtube.com/watch?v=ehUJrr28Bt4">KindaFunny</a>.

Double Fine werd recentelijk gekocht door Microsoft en werkt op dit moment aan Psychonauts 2. Tijdens de Xbox Games Showcase verscheen Jack Black in beeld, die een stem verzorgt in de game. Hij speelde ook de hoofdpersoon in Brütal Legend, een rts-hybride van Double Fine uit 2009. Fans dachten daarom even dat het om een vervolg voor deze cult-game ging.

Watch on YouTube

Tim Schafer zegt tegen KindaFunny's Greg Miller dat er voorlopig geen sprake is van een nieuwe Brütal Legend. "We gaan geen Brütal Legend 2 maken, ik zal het je zeggen. De volgende game wordt geen vervolg", zegt hij.

"We begonnen bij Broken Age, dat was een nostalgie-ding omdat het een adventure was. Dat was een retro-ding, daarna hebben we allemaal remasters gemaakt, zoals Full Throttle en Day of the Tentacle. Dat was al een reis naar het verleden. En nu doen we Psychonauts 2, dat is een vervolg. Sinds 2012 zijn we dus al terug aan het kijken. Dus voor de volgende game wil ik iets gloednieuws maken."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toen der tijd goed vermaakt met Brutal Legend. Al vond ik de RTS gedeeltes niet juh van het.. de game zelf ademde METALLLLL....

0
test

@kleinekoosjer Dat is dus precies de reden waarom ik die game nooit heb uitgespeeld. Ik vond het echt een geweldige game! De setting, het verhaal en de humor vond ik echt top! Ook de gameplay was erg vermakelijk, tot het rts gedeelte. Dat zag ik ook echt niet aankomen. Rts heeft al niet mijn voorkeur, maar deze was ook nog eens slecht uitgevoerd.

0

Aanbevolen voor jou