Volgende Battlefield wordt mogelijk Bad Company 3 | Gamer.nl

Volgende Battlefield wordt mogelijk Bad Company 3 | Gamer.nl

Er gaat een gerucht dat de volgende Battlefield-game Bad Company 3 zal zijn.

, een YouTube-streamer, vertelt in een video die hieronder te zien is, dat in 2018 Bad Company 3 verschijnt. De game vindt plaats tijdens de Vietnamoorlog en bevat volgens de YouTuber ook elementen uit de Koude Oorlog, hoewel deze historische gebeurteni en wellicht niet naar waarheid uitgedrukt zullen zijn.

De gamemodi Conquest, Rush, Operations, Domination, en Team Deathmatch komen allemaal terug in Bad Company 3. Ook bevat de game een 5v5-modus die lijkt op Squad Obliteration.

AlmightyDaq vertelt daarbij dat Bad Company 3 niet de standaard combat bevat van nieuwere Battlefield-titels, maar dat deze game maps bevat die bedoeld zijn om compactere gameplay te stimuleren, zoals de maps uit Bad Company 2 en Battlefield 3. Alle andere aspecten van de game, zoals wapen- en voertuigselectie, hebben meer weg van de uitvoering in Battlefield 4 dan Battlefield 1. Veel van deze voorwerpen zijn tevens gebaseerd op de Koude Oorlog.

Ook al gaat het hier om geruchten en moeten deze met een korrel zout genomen worden, is het toch niet ondenkbaar dat de YouTuber AlmightyDaq gelijk heeft. Eerder lekte hij informatie over Battlefield 1. Later bleek al zijn gelekte informatie waar te zijn. Het is voor veel Bad Company-fans te hopen dat hij het ook deze keer niet mis heeft.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou