Vier speler campagne in Ghost Recon: Future Soldier | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Tijdens de presentatie van Ghost Recon: Future Soldier op de E3 persconferentie van Ubisoft werd de campagne modus van het spel uitvoerig getoond. Duidelijk te zien was dat er samengewerkt moet worden. De ghosts, zo heten de speciale eenheden in het spel, maakten onderling afspraken wie welk vijandig doel zou uitschakelen. De presentatie van het spel werd in drie delen opgesplitst. Het eerste deel liet de nodige sluip- en stealth-gameplay zien. In het tweede deel schakelde een sniper een helikopter uit, en het derde deel liet zien dat er ook hectische actie met schuilen achter kratten in het spel zit.

Driedimensionaal

Verder heeft Ubisoft aangekondigd dat het spel in Stereoscopic 3D te spelen is, maar heeft hier nog geen platformen voor aangekondigd. De multiplayer bèta van Ghost Recon: Future Soldier vindt plaats op de Xbox 360 en is toegankelijk voor iedereen die het spel Splinter Cell: Conviction heeft aangeschaft. De nieuwe Ghost Recon verschijnt op de Xbox 360, PlayStation 3 en de PC.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou