Vier miljoen levels in LittleBigPlanet gecreëerd | Gamer.nl

Vier miljoen levels in LittleBigPlanet gecreëerd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Voor ons was altijd het meest intere ante om te zien wat de community doet met de tools van LittleBigPlanet. We zijn gelukkig en onder de indruk van hoe creatief en vindingrijk spelers zijn en het is inspirerend om te zien met hoeveel pa ie spelers over de hele wereld te werk gaan met het spel", meldt ontwikkelaar Media Molecule.

Killzone

Spelers krijgen binnenkort meer mogelijkheden dankzij downloadbare content van Killzone en Tron. Het Tron-pakket komt eind april uit en voegt twee neon-outfits toe aan de selectie en een aantal nieuwe neon-stickers. Het Killzone-pakket dat in mei uitkomt bevat outfits van Sev en Helghast en met dit pakket worden er 32 nieuwe stickers toegevoegd aan het spel.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou