Verwijderde tweet wijst mogelijk op 2020-release voor Overwatch 2

Verwijderde tweet wijst mogelijk op 2020-release voor Overwatch 2

Overwatch 2 is vorig jaar href="https://gamer.nl/artikelen/nieuws/blizzard-onthult-overwatch-2/" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">aangekondigd</a> tijdens Blizzcon, maar een specifieke datum of periode voor de release was nog niet bekend. Een inmiddels verwijderde tweet lijkt te wijzen op een release in 2020.

De tweet is afkomstig van het officiële Twitter-profiel van PlayStation Brazilië en in deze tweet staat het volgende: “2020 wordt het jaar dat Overwatch 2 naar de PS4 komt en om ons voor te bereiden hebben we met enkele van de ontwikkelaars gesproken, die ons geweldige informatie hebben gegeven,” waarna er gelinkt wordt naar een interview. Deze tweet is inmiddels verwijderd, het interview is er wel nog.

twitter playstation

In het interview wordt geen releasedatum benoemd, maar er is wel een screenshot gemaakt van de tweet door Voxel. Het is dus mogelijk dat Overwatch 2 dit jaar nog naar de PlayStation 4 gaat komen. Er is nog geen reactie geweest vanuit Blizzard om het te bevestigen of ontkennen.

Het is mogelijk dat de releasedatum in de tweet een aanname was of dat deze te vroeg is geplaatst. Sindsdien is er niks op de Twitter geplaatst met betrekking tot Overwatch 2, ook geen nieuwe link naar het interview.

Lees hier alvast onze hands-on van Overwatch 2, die we op Blizzcon al konden spelen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou