Verbeterde Mako-besturing in Mass Effect: Legendary Edition is optioneel

Verbeterde Mako-besturing in Mass Effect: Legendary Edition is optioneel

Spelers mogen zelf bepalen of ze de nieuwe of oude besturing van het Mako-voertuig gebruiken in Mass Effect: Legendary Edition.

Dat laat ontwikkelaar Kevin Meek aan PC Gamer weten. BioWare heeft de besturing van de Mako in de games flink verbeterd. In de oorspronkelijke spellen was er namelijk veel kritiek over de besturing van het voertuig. De nieuwe versie van de Mako moet zwaarder en minder springerig aanvoelen.

Men kan er echter ook voor kiezen in het spel terug te schakelen naar de oude besturing. Meek: "Voor iedereen die van pijn houdt, hebben we de optie er in gelaten om terug te schakelen naar iets dat op de oorspronkelijke besturing lijkt."

Hij vervolgt: "De Mako nu besturen in vergelijking met het origineel is een verschil tussen dag en nacht, zeker op pc. Ik wil nu na elke Tresher Maw die ik tegenkom of elke berg die ik probeer te beklimmen niet mijn toetsenbord en muis vernietigen."

Mass Effect: Legendary Edition bevat remasters van de eerste drie Mass Effect-games, inclusief alle downloadbare content. De collectie verschijnt aanstaande vrijdag voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

@gamer.nl Wanneer gaan jullie hem reviewen?

0
test

Off topic: gaan jullie Rome total war remaster reviewen? On topic: mega veel zin in deze game. Maar ben bang dat als bioware weer een mislukte product leveren dit het einde zal zijn voor zowel Mass effect als voor bioware

0
test

@vladimirr De ''echte'' Mass Effect is nog in ontwikkeling toch? Vind het vooral bijzonder om deze remaster uit te brengen voor de vorige generatie consoles. Doe het dan meteen goed. Hun argument ''dat dat te veel werk zou zijn'' beloofd niet veel goeds.

0
test

@WvA tja de vraag is, hoever is die ontwikkeling? Ik denk dat ze deze remaster hebben gemaakt om te kijken of er nog animo is voor mass effect en of bioware nog kwaliteit kan afleveren

0
test

@vladimirr De review van de Rome Total War-remaster komt zeeer binnenkort op de site. :)

0

Aanbevolen voor jou