Veranderen spawnpoint na Minecraft update 1.4 | Gamer.nl

Veranderen spawnpoint na Minecraft update 1.4 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Voor het eerst in de geschiedenis van het spel is het mogelijk om het startpunt aan te pa en. Spelers kiezen zo'n nieuw spawnpunt door in een bed te slapen. Hiermee wordt ook de tijd vooruitgespoeld; het hoofdpersonage wordt weer 's ochtends wakker.

Daarnaast zijn tembare wolven toegevoegd aan Minecraft die de speler volgen. Wanneer deze buiten bereik zijn, kan de speler ze roepen waarna de wolven naast hem verschijnen. Ook zijn er bakbare koekjes, bruine en roze kleuren voor schapen en een onverwoestbare kist toegevoegd aan het spel.

Minecraft

De wereld van Minecraft bestaat volledig uit grote pixelblokken. De speler kan met verschillende materialen te werk gaan om grote gebouwen te creëren of de mijnen ingaan op zoek naar waardevolle mineralen. Maker Markus Per on heeft door het succes van Minecraft een eigen studio op kunnen zetten, waarmee hij ook aan een andere, nog onaangekondigde game werkt. Minecraft is reeds meer dan een miljoen keer verkocht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou