Valve lanceert ruilsysteem voor Steam | Gamer.nl

Valve lanceert ruilsysteem voor Steam | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het systeem, dat Steam Trading heet, is na vier weken in bèta zijn geweest nu als volwaardige dienst uitgebracht. Met het Steam Trading-programma kunnen spelers digitale voorwerpen binnen games met elkaar ruilen of schenken. Ook kunnen zijn nog niet geactiveerde titels in hun Steam-account uitwi elen.

De voor een ruil of gift beschikbare voorwerpen zijn op de Steam-account van spelers in te zien, via de voorwerpinventaris. Op dit moment zijn er artikelen van Portal 2, Team Fortre 2 en Spiral Knights die verhandeld kunnen worden. Het is niet mogelijk om reeds geactiveerde spellen te ruilen of weg te geven. Wel wordt er door Valve gewerkt aan het toevoegen van voorwerpen uit games van andere ontwikkelaars.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou