Valve aanwezig bij Gamescom | Gamer.nl

Valve aanwezig bij Gamescom | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Valve is doorgaans niet aanwezig op gamebeurzen; dat Valve wel aanwezig is op Gamescom wijst erop dat de studio een nieuwe game zal tonen. Mogelijk is dit Dota 2, het enige nieuwe project waarover de studio recent nog heeft gecommuniceerd. Valve-fans hopen vooral op een aankondiging van Half-Life 3. Gamescom vindt plaats in Keulen van 17 tot en met 21 augustus.

Dota 2

Valve liet in oktober 2010 weten aan Dota 2 te werken. Het spel draait op de Source-engine en maakt gebruik van Steamworks. De game bevat meer dan honderd hero-personages uit de Warcraft III-mod Dota en kent net als de oorspronkelijke mod maar één map waarop verschillende spelmodi gespeeld kunnen worden. Dota 2 staat gepland voor een release in 2012.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou