[US only?]Deadliest Warrior morgen op PlayStation Network | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Onder meer de ninja is afgezwakt en een aantal minder capabele vechters zijn juist sterker gemaakt, aldus Prithvi Virasinghe, creative director bij Spike Games. Ook heeft de ontwikkelaar van het spel, Pipeworks, maatregelen getroffen om het vroegtijdig afkappen van multiplayerse ies te ontmoedigen. Bij de Xbox 360-versie zijn daar geen nadelen aan verbonden en kunnen spelers als zij dreigen te verliezen simpelweg vlak voor het

DLC

Tot slot kondigde Pipeworks downloadbare content aan voor het spel, die drie nieuwe vechters toevoegt. Wanneer de DLC uit wordt gebracht is niet bekend. Ook is niet bekend of de aanpa ingen ook in de Xbox 360-versie worden doorgevoerd. Deadliest Warrior is gebaseerd op de Tv-serie, waarin wordt gekeken wie zou winnen in een gevecht tu en twee historische, karakteristieke vechters.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou