Update: Entwined voor PlayStation 4 vanaf nu te koop | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Origineel bericht:
Entwined is een downloadbare game voor PlayStation3, PlayStation 4 en PS Vita. Dat blijkt uit een gelekte lijst met Trophies voor het spel.

Het is niet duidelijk wat Entwined precies inhoudt. Uit de trophies blijkt wel dat spelers acht Lfetimes kunnen doorlopen. Verder is er een Challenge Mode waarin het draait om highscores en wordt er gesproken over het doorlopen van de game als "geëvolueerde draak".

Eerder werd al bekend dat Sony de merkrechten voor Entwined, en daarnaast voor de titel Kill Strain, heeft vast laten leggen. Meer informatie wordt vannacht verwacht tijdens de persconferentie van Sony, om 03:00 Nederlandse tijd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou