Update: Dead Island 2 komt naar PS4, Xbox One en pc | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De game wordt ontwikkeld door Yager Development, de studio achter Spec Ops: The Line. Dead Island 2 speelt zich af in Californië bij een uitbraak van het zombievirus. Het spel krijgt een drop-in drop-out co-op systeem voor maximaal acht spelers.

Oorspronkelijk bericht:
Dead Island 2 is aangekondigd op Sony's E3-persconferentie. 

De game werd onthuld via een voorgerenderde trailer waarin een jogger achterna wordt gezeten door zombies. De game krijgt een bèta van dertig dagen die exclusief is voor PlayStation 4. Daarnaast komt er ook een exclusief personage en gebied naar de PS4-versie.

Het is nog niet bekend naar welke andere systemen Dead Island 2 komt of wanneer de game verschijnt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou