Uncharted 3 Explorer Edition onthuld | Gamer.nl

Uncharted 3 Explorer Edition onthuld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Explorer Edition van Uncharted 3 zit in een speciale Traveller Box en bevat een beeldje van Nathan Drake, de ketting met ring die Drake in de games draagt en de gesp van Drake's riem. Mogelijk gaat de Explorer Edition nog meer content bevatten. Sony denkt aan 3D-afbeeldingen of een paspoort van Drake, maar dat staat nog niet vast.

Ook bevat de Explorer Edition de volledige speciale editie, die ook los verkrijgbaar wordt. De Special Edition zit in een uniek Blu-Ray doosje, dat het dagboek van Nathan Drake moet voorstellen. Het boek bevat screenshots, artwork, schetsen en een code voor downloadbare content, waaronder nieuwe wapens, nieuwe skins en een 'cash multiplier' waarmee je sneller geld in de game kunt verdienen. Een aantal van deze items zijn ook beschikbaar wanneer de standaard editie voor de release al wordt gereserveerd. De prijzen van zowel de Special Edition als de Explorer Edition zijn nog niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou