Ubisoft stelt Avatar-game uit naar 2022

Ubisoft stelt Avatar-game uit naar 2022

Ubisoft heeft zijn game gebaseerd op de Avatar-filmreeks uitgesteld naar het fiscale jaar 2022.

Dat betekent dat de game op zijn minst ergens na april 2022 verschijnt. Een heel gekke keuze is dit niet; de tweede film in de reeks werd eerder ook al uitgesteld naar december 2022. Volgens Ubisoft is dat dan ook één van de redenen van het uitstel van de game.

Verder is er nog niets bekend over de game, alleen dat het spel naar pc en consoles moet komen. Ubisoft kondigde de Avatar-game al in 2017 aan.

Vorige week stelde Ubisoft al een tweetal games uit. Zowel Far Cry 6 als Rainbow Six Quarantine moeten nu in de eerste helft van het fiscale jaar 2021 uitkomen, dat op april 2021 begint. Ubisoft geeft dit najaar wel Assassin's Creed Valhalla, Watch Dogs Legion en Just Dance 2021 uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik vond de eerste film al geen flikker aan. Mooie effecten, maar daar kijk ik geen film voor, verhaal was flinterdun. Kan me niet voorstellen dat deze game dan ook maar enigszins interessant gaat worden. Ik vermoed een open wereld game

0
test

@fonsrutte ja avatar leuke film. Maar verhaal was gewoon ondeking van Amerika en het indiaanse volk weg krijgen voor goud maar dan in scyfy jasje.

0

@hulstpower Precies en daar komen dus 3 vervolgfilms van

0

Moderne pocahontas, vind t wel gaaf hoor.

0

Aanbevolen voor jou