Ubisoft start wellicht een tweede bèta voor R.U.S.E. | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Het is iets waar we over na denken, maar ik kan nog niets officieel aankondigen", aldus Mathieu Girard van Ubisoft. Volgens hem geeft Ubisoft de komende weken meer informatie over een mogelijke heropening van de bèta. Nadat de bèta in april werd stopgezet heeft Ubisoft de releasedatum van de uiteindelijke versie van de game verschoven naar september. Dit omdat er aan de hand van de feedback nog verschillende zaken veranderd moesten worden. Het is mogelijk dat de veranderingen nu getest moeten worden. Ook zijn er plannen om een demo voor zowel de PlayStation 3 als de Xbox 360 uit te brengen.

R.U.S.E. is een strategiegame die draait om het misleiden van tegenstanders. De game speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog, waar de speler verschillende mi ies krijgt om uit te voeren. Een belangrijke tactiek is om een leger namaakeenheden op de vijand af te sturen, terwijl er tegelijkertijd vanuit een andere hoek de echte aanval komt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou