Twee miljoen XBL-gebruikers in eerste week op Facebook | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Dat heeft Microsoft bekendgemaakt.

Op 17 november werden Facebook, Twitter en de videostreaming-service Zune Video beschikbaar gesteld voor Xbox 360. Zune Video werd volgens Microsoft 1,7 miljoen keer bekeken. Cijfers over het aantal films dat daadwerkelijk gekocht is, zijn niet bekendgemaakt. Daarnaast zijn er ook geen cijfers bekend over het aantal Tweets die via de Xbox Live Twitter-applicatie gedaan zijn.

Last.FM

In de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk konden Xbox 360-bezitters bovendien gebruikmaken van de muziekdienst Last.FM. Vanuit deze landen zijn in de eerste 24 uur na de update een half miljoen accounts voor Last.FM aangemaakt. Of deze service binnenkort ook in andere landen beschikbaar wordt, is nog niet bekendgemaakt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou