Treyarch onthult woensdag zombiegerelateerd nieuws | Gamer.nl

Treyarch onthult woensdag zombiegerelateerd nieuws | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

Treyarch tweet dat het woensdag iets zombiegerelateerds onthult tijdens de D.I.C.E.-top (Design, Innovate, Communicate, Entertain). Tijdens deze top discu iëren verscheidene ontwikkelaars en uitgevers over de zakelijke kant van de game-industrie. De top gaat woensdag van start in Las Vegas, duurt nog tot 5 februari en is via een livestream te volgen.

Hoewel niet bekend is wat het zombienieuws precies inhoudt, is Treyarch wel de pionier op het gebied van Call of Duty's zombiemodus. In Call of Duty: World at War zat voor het eerst een modus waarin spelers tegen hordes zombies vochten. De modus keerde terug in de volgende Treyarch-games Black Ops, Black Ops 2 en verder in Advanced Warfare.

Eerder lekten er al hints dat Treyarch aan een vervolg op Call of Duty: World at War zou werken. Deze game zou 4 mei onthuld worden, hoewel zowel Treyarch als Activision nog geen officiële aankondigingen hebben gedaan. Treyarch is dit jaar aan de beurt om een Call of Duty-game te maken, na Infinity Ward met Ghosts en Sledgehammer Games met Advanced Warfare.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou