Traveller's Tales praat over selectieproces Lego-games | Gamer.nl

Traveller's Tales praat over selectieproces Lego-games | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We krijgen heel veel brieven. Enorme lijsten die je fantasie ver te boven gaan", vertelt Smith. "Onze keuze [voor de setting] is voor een groot deel gebaseerd op wat logisch aanvoelt om te doen. We zoeken naar werelden die vol verschillende personages zitten, welke geliefd zijn bij verschillende mensen, ideaal gezien zowel jonge als oude mensen, en waar we personages hebben die leuke krachten hebben. Indiana Jones had zijn zweep, de Jedi gebruikten de Force en Harry Potter heeft magie waarmee hij dingen kan transformeren. Op die manier weet je gewoon dat er genoeg is om je tanden in te zetten", aldus Smith.

Traveller's Tales heeft voor 2011 de titel LEGO Star Wars III: The Clone Wars in de planning staan. Deze game verschijnt op PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, DS en PSP. Het spel is gebaseerd op de animatieserie The Clone Wars.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou