Transformers: War for Cybertron krijgt een releasedatum | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De gegeven releasedatum geldt voor alle platformen, dus ook voor de Nintendo DS-games War for Cybertron: Decepticons en Autobots, en de Wii-versie die de subtitel Cybertron Adventures draagt. Naast een gegeven releasedatum komt in de trailer het nodige naar voren over de multiplayermodus van het spel.

Zo wordt duidelijk dat de Transformers aan te pa en zijn. Er zijn vier kla en te onderscheiden: soldier, scientist, leader en scout. Deze vormen de basis van de door de speler aan te pa en Transformers. De kla e bepaalt ook in welk voertuig de speler kan veranderen, zo verandert de scientist bijvoorbeeld in een vliegtuig en de soldier in een tank. De robots hebben ook aparte vaardigheden, zo kan een scout zichzelf onzichtbaar maken en een leader de krachten van zijn medespelers versterken.

Cybertron

Transformers: War for Cybertron is een game die de oorlog laat zien tu en de Autobots en de Decepticons op hun thuisplaneet Cybertron. Onlangs was Gamer.nl aanwezig bij een presentatie, waar de game voor het eerst aan de Nederlandse pers werd getoond.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou